ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο: Νηφάλιοι – Στην υγειά μας | Λένε για εμάς

«Η στήριξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί δικαίωση, ενώ το κουράγιο που η εταιρία δίνει στην ίδια και σε όλη την ομάδα των Νηφαλίων να συνεχίσουν την προσπάθειά τους είναι πολύ σημαντική.» Έτσι περιγράφει τη συνεργασία μας η Πρόεδρος της ΜΚΟ “ΝΗΦΑΛΙΟΙ – στην υγειά μας”, Σιμώνη Ξανθογιώργου, αναφερόμενη στη συμβολή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην προσπάθεια προώθησης της Υπεύθυνης Κατανάλωσης στην Ελλάδα.

Από το 2008, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει δημιουργήσει μία στενή σχέση συνεργασίας με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Νηφάλιοι – Στην υγειά μας“. Βασικός στόχος είναι η από κοινού προώθηση της κουλτούρας του “Νηφάλιου Οδηγού” στους νέους οδηγούς, αλλά και τους νέους γενικότερα, καθώς και η ενημέρωση, αφύπνιση και διάδοση του μηνύματος για την Υπεύθυνη Κατανάλωση.

Δείτε τι λέει για εμάς η Σιμώνη Ξανθογιώργου αναλυτικά στο παρακάτω video:

Αντίστοιχα, η ψυχοθεραπεύτρια Στέφη Πετρίδη και Επιστημονικός Συνεργάτης της οργάνωσης, μιλά για την πολύτιμη βοήθεια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην υλοποίηση σημαντικών δράσεων ενημέρωσης του κοινού για το πρόβλημα του αλκοολισμού στην Ελλάδα.

Από το 2005 η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΝΗΦΑΛΙΟΙ – στην υγειά μας δραστηριοποιείται ποικιλοτρόπως στην ενημέρωση του κοινού και των επαγγελματιών γύρω από την ασθένεια του αλκοολισμού.

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ