ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο: Orange Grove | Λένε για εμάς

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με μία εταιρία σαν την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Τα στελέχη της εταιρίας είναι δίπλα στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν και να συμβουλεύσουν». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η κ. Χριστίνα Μπιρλιράκη, Assistant Director του Orange Grove, τη συνεργασία τους με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

H Αθηναϊκή Ζυθοποιία στηρίζει την πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας Orange Grove από την ίδρυση της, το 2013. Το όραμα και ο σκοπός της πρωτοβουλίας ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοδοξία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να συμβάλει στην προσφορά επαγγελματικού διεξόδου για τους νέους, συνεισφέροντας, με τον τρόπο αυτό, στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

Δείτε παρακάτω τι λέει η εκπρόσωπος του Orange Grove για τη συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Το Orange Grove είναι ένας χώρος εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης Ελλήνων και Ολλανδών επιχειρηματιών που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα φιλόδοξο σχέδιο-πρωτοβουλία του Ολλανδού πρέσβη στην Αθήνα, κ. Jan Versteeg. Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2013. Πρόσφατα η Ολλανδική Πρεσβεία παρέδωσε τα ηνία του Orange Grove στο μη-κερδοσκοπικό φορέα «Αθηναϊκό Εργαστήριο Νεοφυούς Eπιχειρηματικότητας» που ήταν μαζί της σε αυτό το εγχείρημα από την αρχή.

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ