ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο: Με Έλληνες προμηθευτές σε όλη τη γραμμή παραγωγής | Λένε για εμάς

«Οι αυστηρές προδιαγραφές της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας μας βοήθησαν να προσφέρουμε προϊόντα σε υψηλή ποιότητα. Μετά από 31 χρόνια συνεργασίας αισθανόμαστε πλέον σαν οικογένεια», αναφέρει η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ANTOPACK-ΑΝΤΩΝΙΟΥ AΕ, κα. Τέα Αντωνίου.

Το 95% των προμηθευτών μας είναι ελληνικές εταιρίες. Και είναι πολλές οι συνεργασίες μας που ήδη μετράνε αρκετές δεκαετίες. Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα μας εμάς: να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Όπως σημειώνει ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, Διευθυντής του Εργοστασίου της Υαλουργίας «Γιούλα» «Η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης είναι άμεσα συνυφασμένη με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις εμπιστοσύνης και έχουμε ξεπεράσει τα τυπικά όρια προμηθευτή – πελάτη.»

Αντίστοιχα, ο κ. Στέλιος Βυτόγιαννης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΣΤΗΡ Αφοί Βυτόγιαννη ΑΕ επισημαίνει πως «Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με τους πολύ αυστηρούς κανόνες, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τα διεθνή πρότυπα, μας έχει βοηθήσει επαγωγικά να ενσωματώσουμε άρτιες διαδικασίες παραγωγής και να καθιερωθούμε σαν ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πωμάτων στην παγκόσμια αγορά».

Περισσότερα από 50 χρόνια, σε όλη την παραγωγική διαδικασία που ακολουθούμε, από το χωράφι μέχρι το ποτήρι, η συμβολή των συνεργατών μας είναι πολύτιμη!

Δείτε τα βίντεο όλων των συνεργατών μας στην αντίστοιχη λίστα στο YouTube κανάλι μας!

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο