ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με μία εντυπωσιακή κινούμενη καντίνα πραγματοποιήσαμε ένα μοναδικό ταξίδι. Στις αρχές του καλοκαιριού, διανύσαμε με το
Food Truck μας το μεγαλύτερο μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδας με έναν μόνο σκοπό: Να ευχαριστήσουμε από κοντά τους παραγωγούς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, μέσα από το οποίο καλύπτουμε το 100% των αναγκών παραγωγής μας με ελληνικό κριθάρι. 

Η
Λιβαδειά, ο Αλμυρός Βόλου, η Επανομή Χαλκιδικής και η Ξάνθη αποτέλεσαν τους σταθμούς του ταξιδιού μας, όπου μαζί με τους παραγωγούς, γιορτάσαμε το θερισμό του κριθαριού, προσφέροντάς τους ένα ευχάριστο διάλειμμα με φαγητό, παγωμένη μπίρα, μικρές εκπλήξεις και δώρα!

Το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας είναι μία από τις βασικότερες προτεραιότητές μας τα τελευταία χρόνια. Μέσω αυτού, έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με 19 Νομούς σε όλη την Ελλάδα, σε ένα πρόγραμμα που συμμετέχουν συνολικά 2.000 αγρότες. 

Μέριμνά μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στους συνεργαζόμενους με εμάς αγρότες, προσφέροντάς τους την κατάλληλη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της καλλιέργειάς τους, απαντώντας στους προβληματισμούς τους, επιλύοντας τα όποια θέματα μπορεί να αντιμετωπίσουν. Ή απλώς γιορτάζοντας μαζί τους μία ακόμα αποδοτική χρονιά, όπως κάναμε τώρα.


Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο