ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παράγουμε ένα καλύτερο αύριο

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία υπερηφανευόμαστε πως ‘Παράγουμε ένα καλύτερο αύριο’.
Κάθε λέξη αυτής της πρότασης αποτελεί για εμάς οδηγό και αντικατοπτρίζει το Όραμα της εταιρίας μας, μιας εταιρίας με παρουσία πολλών δεκαετιών στην Ελλάδα.

Παράγουμε..

H παραγωγή αποτελεί σημαντική Αξία

Η παραγωγή είναι ο σταθερός άξονας της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, από το 1963. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς την παραγωγική μας βάση διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων μας. Πολύ νωρίς δεσμευτήκαμε να προχωρήσουμε στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ευημερία της κοινωνίας.

Καλύτερο..

Συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση

Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι στο να δημιουργούμε περισσότερες, πιο πλούσιες εμπειρίες για τον καταναλωτή.
Σε αυτό συμβάλει η δέσμευσή μας για ποιότητα σε όλα τα στάδια της δραστηριοποίησής μας, από το χωράφι ως το ποτήρι, με οδηγό τα υψηλά πρότυπα και τις πιο αυστηρές διαδικασίες.
Επιδιώκουμε σταθερά να είμαστε καινοτόμοι. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία του ομίλου Heineken η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε με γρηγορότερους και ασφαλέστερους ρυθμούς, ενώ διαχρονικά προωθούμε την κουλτούρα της μπίρας στην Ελλάδα.
Σε όλη την πορεία μας, προτεραιότητα για εμάς συνιστά η προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης μέσω των επιλογών που προσφέρουμε σε προϊόντα χωρίς αλκοόλ, αλλά και των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αύριο..

Φροντίζουμε για τις μελλοντικές γενιές

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, επιδιώκουμε την υιοθέτηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε όλες μας τις παραγωγικές δραστηριότητες ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να ενημερώνουμε ορθά το καταναλωτικό κοινό για τη σημασία και την αξία της υπευθυνότητας μέσα από τις δράσεις μας, σε συνεργασία με φορείς και οργανισμούς.
Μαζί με την δυναμική στήριξη των τοπικών κοινωνιών, υπηρετούμε τους τρεις πυλώνες που ανταποκρίνονται στον κεντρικό στόχο του Ομίλου Heineken.

Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο