ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δανιηλίδης

Αλέξανδρος Δανιηλίδης

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο κύριος Αλέξανδρος Δανιηλίδης ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας τον Ιανουάριο του 2018. Επέστρεψε στην εταιρία μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εξαετή θητεία ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΕΙΝΕΚΕΝ Σερβίας, την οποία οδήγησε στην κορυφή της αγοράς από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι τότε. Η εταιρία, μάλιστα, τη συγκεκριμένη περίοδο, ανακηρύχθηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη FMCG σε εθνικό επίπεδο.

Ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης ανέλαβε την ηγεσία της εταιρίας στη Σερβία το 2012 μετά από μια μακρόχρονη πορεία στο δυναμικό της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, που ξεκίνησε το 1992 και τον οδήγησε σταδιακά σε διάφορες θέσης ευθύνης στη Διεύθυνση Πωλήσεων, με τελευταία αυτή του Εμπορικού Διευθυντή, το 2010.

Στέφας

Αυγουστής Στέφας

Διευθυντής
Πωλήσεων
Manuel Galvao

Manuel Galvao

Διευθυντής
Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Shankar 1

Shankar Ramalingam

Οικονομικός
Διευθυντής
Δρακοπούλου

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια
Ανθρώπινου Δυναμικού
Γεωργακέλλος

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων
Σπυριδώνης

Θανάσης Σπυριδώνης

Διευθυντής Marketing
κυτταρη

ΕΥΗ ΚΥΤΤΑΡΗ

Legal Director
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
κυτταρη

ΕΥΗ ΚΥΤΤΑΡΗ

Legal Director

Η κυρία Εύη Κύτταρη είναι η Legal Director της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας από το Φεβρουάριο του 2024, αποτελώντας το νεότερο μέλος της Διοικητικής Ομάδας.
Διαθέτει πλούσια και ουσιαστική εμπειρία, τόσο στη μάχιμη δικηγορία σε δικηγορικά γραφεία, όσο και ως νομικός σύμβουλος σε επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας μία σειρά από σημαντικούς ρόλους στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της. Μετά το πέρας της πρακτικής της άσκησης, ξεκίνησε την καριέρα της ως συνεργάτης σε δικηγορικά γραφεία πριν ενταχθεί στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου απασχολήθηκε ως δικηγόρος παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε θέματα σημαντικών ιδιωτικοποιήσεων. Από το 2010 μέχρι και το 2016, επέστρεψε στην ενεργό δικηγορία ως partner σε δύο δικηγορικές εταιρείες. Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της “Fraport”, όπου και για τέσσερα χρόνια δούλεψε στενά με τη Διοίκηση για να προχωρήσουν στο πλάνο που είχε θέσει τότε η νεοσύστατη εταιρεία και αφορούσε στη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας μας. Από το 2020 έως το 2023 εργάστηκε στη “Vodafone”, όπου ηγήθηκε του Νομικού Τμήματος της εταιρείας.

Shankar 1

Διοίκηση

Οικονομικός Διευθυντής

Ο Shankar εντάχθηκε στη HEINEKEN τον Σεπτέμβριο του 2010 ως Οικονομικός Διευθυντής στην HEINEKEN στην Σρι Λάνκα. Το 2016, ο Shankar προήχθη στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην HEINEKEN της Μιανμάρ, όπου είχε καθοριστικό ρόλο στην θεαματική ανάπτυξη της εκεί εταιρείας, συμβάλλοντας στην αύξηση των κερδών της.
Μετά από 3,5 χρόνια στη Μιανμάρ, ο Shankar ανέλαβε το ρόλο του Business Controller για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (APAC), ρόλο που είχε από τον Αύγουστο του 2019. Είχε ουσιαστική συμβολή στη διαδικασία Στρατηγικού και Ετήσιου προγραμματισμού της APAC και λειτουργώντας ως business partner στον Περιφερειακό Διευθύνοντα Σύμβουλο καλύπτε περισσότερες από 10 εταιρίες (OpCo’s).
Στο νέο του ρόλο ως Οικονομικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ο Shankar θα συνδιαμορφώσει και θα οδηγήσει, μαζί με την τοπική Διοικητική Ομάδα, την εφαρμογή της στρατηγικής Evergreen εστιάζοντας στη συνεχή δημιουργία αξίας εστιάζοντας στους πυλώνες τόσο της Ανάπτυξης όσο και του Κόστους & Αξίας.

Σπυριδώνης

Θανάσης Σπυριδώνης

Διευθυντής Marketing

Ο κύριος Σπυριδώνης Θανάσης, είναι Διευθυντής Marketing στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία από το 2020.
Ξεκίνησε την καριέρα του στο Marketing το 2009 στη Unilever Hellas. Το 2013, μετακόμισε στα κεντρικά γραφεία της Unilever στο Ρότερνταμ, όπου ανέλαβε το ρόλο του Regional Brand Manager UK & Ireland για την κατηγορία Spreads. Το 2015, ανέλαβε το ρόλο του Regional Brand Manager για τις σκανδιναβικές χώρες. Τον Αύγουστο του 2015 μετακόμισε στα κεντρικά γραφεία της Philips στο Άμστερνταμ ως Senior Consumer Marketing Manager για συσκευές παρασκευής τροφίμων, ενώ τον Νοέμβριο του 2016 ανέλαβε το ρόλο του Consumer Marketing Director για την ίδια κατηγορία. Ταυτόχρονα ηγήθηκε της ανάπτυξης σημαντικών στρατηγικών συνεργασιών για την Philips Kitchen Appliances. Τον Φεβρουάριο του 2020, ο κύριος Σπυριδώνης ανέλαβε το ρόλο του Consumer Marketing Director της OneBlade στο πλαίσιο της Philips Male Grooming, υπεύθυνος για την παγκόσμια στρατηγική, την καινοτομία και την προσέγγιση go to market.

Γεωργακέλλος

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Δρακοπούλου

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Σοφού

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Eric Adrianus Janssen

Eric Janssen

Οικονομικός Διευθυντής

Ο κύριος Eric Andrianus Janssen ανέλαβε Οικονομικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας τον Σεπτέμβριο του 2018.
Προηγούμενη του θέση ήταν αυτή του Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού στη μεγαλύτερη εταιρία του Ομίλου HEINEKEN παγκοσμίως, τη HEINEKEN του Μεξικό.
Ο Eric ξεκίνησε να εργάζεται στην HEINEKEN το 1998 και έχει διατελέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων Οικονομικός Διευθυντής της HEINEKEN στα Κανάρια Νησιά, Οικονομικός Διευθυντής Global Commerce στην έδρα της εταιρίας στην Ολλανδία και Οικονομικός Διευθυντής στη Zagorka στη Βουλγαρία.

Manuel Galvao

Manuel Galvao

Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Ο κύριος Manuel Galvao, είναι ο Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, από το 2020. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την HEINEKEN το 2008, ως Τεχνικός Διευθυντής στη θυγατρική της Πορτογαλίας (Soc. Central deCervejas e Bebidas). Με προϋπηρεσία ήδη στη συγκεκριμένη εταιρεία από το 1999, πριν την απορρόφησή της από την HEINEKEN, ως Διευθυντής Συσκευασίας και ως Υπεύθυνος διασφάλισης Ποιότητας, το 2014 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 2020 ως Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο