LEBLON
Η φιλοσοφία των δημιουργών της είναι ότι μια καλή cachaça γεννιέται πρώτα στις φυτείες με τα ζαχαροκάλαμα. Για τον λόγο αυτό, από το 2010 η LEBLON διαχειρίζεται αυτόνομα το σύνολο των 100 εκταρίων ζαχαροκάλαμου που της ανήκουν, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν αντιπροσωπεύει όλα όσα ο καρπός έχει να προσφέρει. Όλες οι πτυχές της παραγωγής της ελέγχονται διεξοδικά - από τη φύτευση και την κοπή του ζαχαροκάλαμου μέχρι την εμφιάλωση και το φινίρισμα του τελικού προϊόντος. Παλαίωση σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια, τα οποίαν φιλοξενούσαν XO Cognac για τρεις μήνες
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 40%