Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η διαδρομή που ακολουθούν οι αγαπημένες μας μπίρες μέχρι να φτάσουν στα ποτήρια μας; Πώς παράγονται; Ποιος αγρότης δίνει το κριθάρι του; Ποιος κατασκευάζει τις φιάλες; Ποιος εκτυπώνει τις ετικέτες, ποιος σχεδιάζει τα λογότυπα ή αλήθεια, ποιος κατασκευάζει τα καπάκια;
Η ιστορία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δεν γράφεται μόνο από τους 1.000 εργαζομένους της, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στη Λαμία και στην Κρήτη. Γράφεται και από ένα εκτεταμένο δίκτυο πολύτιμων συνεργατών σε ολόκληρη τη χώρα. Μαζί γιορτάζουμε μισόν αιώνα δημιουργικής πορείας. 50 χρόνια στα οποία Είμαστε Εδώ. 50 χρόνια στα οποία Είμαστε Μαζί.
Θέλοντας να πούμε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργάτες μας, δημιουργούμε μια σειρά από βίντεο με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Στόχος είναι να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους, την επιχείρησή τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τη γενικότερη εξέλιξή τους. Ας τους γνωρίσουμε!
Η τέχνη της εκτύπωσης
Πρώτος μας σταθμός είναι ο Βόλος και η εταιρεία εκτυπώσεων Antopack- Αντωνίου Α.Ε. Εκεί συναντήσαμε την κ. Τέα Αντωνίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας, η οποία μας μίλησε για την ιστορία και τη δραστηριότητα της οικογενειακής αυτής ελληνικής επιχείρησης. Η Antopack – Αντωνίου Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες εκτυπώσεων στην Ευρώπη με εμπειρία 110 χρόνων. Συνεργάζεται με πολυεθνικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία μετρά περισσότερα από 30 χρόνια και αφορά εκτυπώσεις για αγαπημένες μάρκες όπως η Amstel, η Heineken, η ΑΛΦΑ και η Fischer.
Εδώ και 50 χρόνια, στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία παράγουμε και δημιουργούμε στην Ελλάδα στηρίζοντας την εθνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες. Είμαστε εδώ, μαζί, και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε προϊόντα και συνεργασίες που προάγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα και δημιουργούν αξία για όλους.