Πού και από ποιες ελληνικές βιομηχανίες παράγονται το καπάκι της Heineken, η ετικέτα της ΑΛΦΑ και η φιάλη της Fischer; Από ποιους νομούς προέρχεται το κριθάρι για την Amstel; Πού βρίσκονται οι μονάδες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ανά την Ελλάδα;
Από το Βόλο και την Πάτρα μέχρι την Κρήτη και τον Ορχομενό, στην
Αθηναϊκή Ζυθοποιία ακολουθούμε μια ελληνική διαδρομή για την παραγωγή των προϊόντων μας. Πάνω από 50 χρόνια, παράγουμε και συσκευάζουμε στη χώρα μας 12 αγαπημένες μάρκες μπίρας, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες μας.
Το κριθάρι, οι φιάλες, οι ετικέτες, τα καπάκια αγαπημένων προϊόντων που παράγουμε εδώ προέρχονται από Έλληνες συνεργάτες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύτιμοι για εμάς καθώς εδώ και πολλά χρονιά έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης.
Θέλοντας λοιπόν να μεταφέρουμε το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων που συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία, δημιουργήσαμε το microsite www.eimasteedw.gr. Ένας νέος χώρος μέσα από τον οποίο οι λάτρεις της μπίρας και όχι μόνο μπορούν πλέον να περιηγηθούν στους διαφορετικούς σταθμούς από τους οποίους περνάει ένα προϊόν της εταιρίας μας μέχρι να καταλήξει στα ποτήρια μας.
Πάνω από μισό αιώνα, είμαστε εδώ, είμαστε μαζί, με 1.000 εργαζόμενους σε 4 μονάδες σε όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με περισσότερους από 3.000 Έλληνες παραγωγούς κριθαριού και 4.350 συνεργάτες.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την παραγωγή των αγαπημένων Amstel, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer και άλλων προϊόντων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Ελλάδα, δεν μένει παρά να επισκεφτείς το microsite και να μάθεις τα πάντα για την ελληνική διαδρομή που ακολουθούν πατώντας πάνω στα σημεία του χάρτη.