ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ελληνική βύνη κριθαριού περνάει για δεύτερη χρονιά τα σύνορα της Ελλάδας

Μπίρα από ελληνικό κριθάρι θα παραχθεί και φέτος σε χώρες του εξωτερικού. Η ελληνική βύνη κριθαριού ετοιμάζεται να περάσει για δεύτερη χρονιά τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς η Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα προχωρήσει σε εξαγωγές στις αγορές της Βόρειας Μακεδονίας (Σκόπια) και της Ιταλίας. Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί εξαγωγές ύψους 3.000 και 9.000 τόνων βύνης αντίστοιχα.

Η εξαγωγή βύνης σε αγορές του εξωτερικού είναι μία πολιτική που ξεκινήσαμε πέρσι, εξάγοντας συνολικά 11.000 τόνους βύνης σε Αυστρία και Ισραήλ, μετά την κάλυψη του 100% των δικών μας παραγωγικών αναγκών. Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη της υψηλής ποιότητας βυνοποιήσιμου κριθαριού που παράγεται στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας της εταιρίας μας.

Η υψηλή ποιότητα άλλωστε είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης νέων ποικιλιών κριθαριού που πραγματοποιούμε σταθερά σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, της διαρκούς υποστήριξης κατά τη διάρκεια της χρονιάς από ειδικευμένους γεωπόνους, αλλά και των προγραμμάτων επιμόρφωσης των παραγωγών που διεξάγει η εταιρεία.

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο