ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο: Αέλια | Λένε για εμάς

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Πέτρος Κωνσταντάς, συνεργάτης της ΜΚΟ Αέλια, «Είμαστε χαρούμενοι γιατί μία μεγάλη εταιρία όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε σε πολλά νησιά του προγράμματος. Η συνεργασία μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε και να εξελισσόμαστε σαν οργανισμός, υλοποιώντας νέα προγράμματα στο μέλλον».

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συνεργάζεται με τη ΜΚΟ Αέλια στα πλαίσια του προγράμματος «Επινήσια Ηώς» από το Μάιο του 2016. Οι στόχοι του προγράμματος συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους της πρωτοβουλίας «εφοδιΑΖουμε» της εταιρίας, που αποσκοπεί στη στήριξη της νεανικής δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας μέσω δράσεων που συμβάλλουν στη μεταφορά τεχνογνωσίας και στην ανάπτυξη ικανοτήτων.

Δείτε τι λέει ο εκπρόσωπος της Μ.Κ.Ο. Αέλια για τη συνεργασία αυτή στο παρακάτω βίντεο:

Το πρόγραμμα «Επινήσια Ηώς» πραγματοποιείται από τη ΜΚΟ Αέλια από τις αρχές του 2016. Παρέχει υποστήριξη σε νέους από 24 ελληνικά νησιά, μέσω επιτόπιων εκπαιδευτικών αποστολών, ώστε να παραμείνουν ή να επιστρέψουν στο νησί τους και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά εκεί.

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο