ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο: Make A Wish | Λένε για εμάς

«Η φιλοσοφία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και του συνόλου των εργαζομένων της σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, είναι πολύτιμη για την πορεία του Οργανισμού και ενισχύει ηθικά και συναισθηματικά το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κ.κ.
Αναστασία Μανιά και Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Πρόεδρος και Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού αντίστοιχα.

Η
Αθηναϊκή Ζυθοποιία βρέθηκε στο πλευρό του Make-A-Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) για πρώτη φορά το 2015. Από τότε έχουν αναπτύξει μία σχέση που γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Μέσω του φυσικού μεταλλικού νερού Ιόλη, η εταιρία βοηθά τον οργανισμό να πραγματοποιεί ευχές και να προσφέρει χαμόγελα και χαρά. Το ίδιο κάνουν και οι εργαζόμενοι-εθελοντές της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Δείτε τι λένε για εμάς αναλυτικά στα παρακάτω videos.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός
Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) αποτελεί μία από τις κορυφαίες στο είδος της ΜΚΟ στην Ελλάδα που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Η οικονομική του λειτουργία βασίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών αλλά και στο έργο των εθελοντών της που εργάζονται ακούραστα, αφιερώνοντας προσωπικό τους χρόνο.

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο