ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο: Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS | Λένε για εμάς

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, κ. Ευάγγελο Κουκιάσα, η συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι πάρα πολύ σημαντική για την οργάνωση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το κοινό όραμα που μοιράζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η συμμετοχή της εταιρίας και των ανθρώπων της στη διάδοση του μηνύματος της εκστρατείας είναι ιδιαίτερα πολύτιμα.

Από το 2006, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενώνει τις δυνάμεις της με το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την προστασία του περιβάλλοντος. Η συμμετοχή της εταιρίας στην εκστρατεία “ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ” καθώς και η συμβολή της στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για μία υπεύθυνη στάση ζωής απέναντι στο περιβάλλον, αποτελούν απόδειξη ότι οι δύο οργανισμοί μοιράζονται κοινούς στόχους και αξίες.

Δείτε τι λέει ο εκπρόσωπος του Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για εμάς στο παρακάτω video:

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS αποτελεί μία περιβαλλοντική οργάνωση με χιλιάδες υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα που επιδιώκει την ενεργοποίηση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, υποστηρίζοντας παράλληλα τον εθελοντισμό στην προώθηση οικολογικών πρακτικών.

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο