ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Τρεις τυχεροί είπαν #denmpirAZei και κέρδισαν κιβώτια από την αγαπημένη τους μπίρα

Το καλοκαίρι σίγουρα είναι η αγαπημένη εποχή όλων μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μας τύχουν και διάφορες αναποδιές! Όπως το να χαλάσει ο κλιματισμός μέσα στον καύσωνα, να μην βρίσκουμε δωμάτιο στο αγαπημένο μας νησί ή να ξεμείνουμε στην πόλη τον Δεκαπενταύγουστο χωρίς παρέα.

Όπως φαίνεται τέτοια σκηνικά έχουμε ζήσει όλοι μας και επάνω σε αυτό το σκεπτικό στήθηκε ο καλοκαιρινός διαγωνισμός μας, ο οποίος έτρεξε τον Ιούλιο στο Facebook.

Οι followers κλήθηκαν να μοιραστούν μία δύσκολη στιγμή του καλοκαιριού την οποία τελικά κατάφεραν να ξεπεράσουν λέγοντας #denmpirAZei πίνοντας μία παγωμένη μπίρα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Τα σχόλιά τους ήταν γεμάτα με χιούμορ και fail καταστάσεις με τις οποίες σίγουρα κατάφεραν πολλοί να ταυτιστούν.
Μάλιστα κάποιες καταστάσεις που όλοι έχουμε ταυτιστεί έγιναν posts και αναρτήθηκαν στη σελίδα μας στο Facebook καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου.

Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 17 Ιουλίου και οι τρεις νικητές που προέκυψαν μέσα από την κλήρωση κέρδισαν 3 κιβώτια από την αγαπημένη τους μπίρα.

Αν δεν προλάβατε να συμμετέχετε ή εάν δεν ήσασταν ένας από τους τρεις τυχερούς, μην ανησυχείτε, καθώς το Σεπτέμβριο έρχεται νέος διαγωνισμός στο Instagram! Μείνετε συντονισμένοι…

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο