ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο: Το Εργαστήρι | Λένε για εμάς

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που είχαν τη δυνατότητα να έρθουν κοντά μας και να προσφέρουν αγάπη. Καταφέρατε να κάνετε τα παιδιά μας να αισθανθούν εξαιρετικά. Μας προσφέρατε οικονομική βοήθεια αλλά κυρίως μας προσφέρατε την παρουσία σας.» Με αυτά τα λόγια περιγράφει η Αντιπρόεδρος του ιδρύματος “Το Εργαστήρι”, κ. Ζωή Κοντογιάννη, τη συμμετοχή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε, στο πλαίσιο της συνολικής συνεργασίας με τον οργανισμό.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βρέθηκε δίπλα στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Το Εργαστήρι” για πρώτη φορά το 2013. Μέσω του προγράμματος εθελοντισμού «ΜΑΖΙ για τα καλά», οι εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο και να υποστηρίξουν το πολύτιμο έργο του.

Δείτε αναλυτικά τι λέει για μας η εκπρόσωπος του συλλόγου “Το Εργαστήρι” στο παρακάτω βίντεο:

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “Το Εργαστήρι” ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί έναν από τους παλαιότερους φορείς στην Ελλάδα που φροντίζει για την κοινωνική ένταξη και τη διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης για ενήλικα άτομα με ελαφρά και μέση νοητική υστέρηση στην Ελλάδα.

Έγγραφα

Facebook
Twitter
LinkedIn

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ