
Μ. Μπαρμπούνης: «30 χρόνια εμπειρίας γίνονται πράξη στο ΑΘΗΝΕΟ»
Διαβάστε στο blog μας την ιστορία του ζυθοποιού του Αθηνέο κ. Μανώλη Μπαρμπούνη και τα μυστικά της παραγωγής μπίρας στο χώρο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τηλεφωνικό Κέντρο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο +30 210 53 84 911 και στο e-mail
.
© ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, 2021-2023