ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

μείωση CO₂
0 %
έτος βάσης 2018
ανάκτηση αποβλήτων
0 %
της παραγωγής από το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού αποτελεί προϊόν βιώσιμης καλλιέργειας
0 %
επιστρεφόμενες φιάλες
0 %

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία είχαμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη φροντίδα για το περιβάλλον, χρόνια πριν γίνει η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής επείγουσα ανάγκη.

Στοχεύουμε να παράγουμε προϊόντα με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο περιβάλλον και, για τον λόγο αυτό, επιδιώκουμε αποτελέσματα σε όλες τις επιμέρους παραμέτρους: κατανάλωση ενέργειας, ανθρακικό αποτύπωμα, διαχείριση αποβλήτων, ενίσχυση της κυκλικότητας, χρήση νερού.

perivallon 1

Ο κεντρικότερος μας στόχος είναι μέχρι το 2030 να έχουμε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την παραγωγική μας δραστηριότητα, ενώ μέχρι το 2040 να έχουμε μια αλυσίδα αξίας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.
Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιούμε ήδη δράσεις μείωσης του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος σε όλη την αλυσίδα αξίας μας.

eksagwges 1
perivallon 2

Έως και σήμερα, έχουμε μειώσει σημαντικά τις εκπομπές CO₂ κατά 20% σε σχέση με το 2018, ενώ έχουμε επιτύχει ανάκτηση των αποβλήτων κατά 99,6%. Διαχειριζόμαστε υπεύθυνα τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, όπως το νερό και το κριθάρι (98% της παραγωγής από το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού αποτελεί προϊόν βιώσιμης καλλιέργειας) ενώ παράλληλα εστιάζουμε στην κυκλική οικονομία μέσω ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των φιαλών μας, όπου το 95% είναι επιστρεφόμενες.

Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο