ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοινωνία

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία στηρίζουμε σταθερά τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, αλλά και συνολικά τον τόπο μας. Την ίδια στιγμή, διατηρούμε πάντα στο επίκεντρο τους εργαζομένους μας, που αποτελούν και τον πυρήνα της εταιρείας.

koinwnia 2

Από το 2008, μέσω του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, στηρίζουμε πάνω από 2.000 Έλληνες καλλιεργητές σε 19 νομούς της χώρας. Αποροφούμε περίπου το 20% της ετήσιας παραγωγής κριθαριού στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας 100% ελληνικό κριθάρι για όλα τα τοπικώς παραγόμενα προϊόντα μας. Στηρίζουμε στην πράξη τον πρωτογενή τομέα, παρέχοντας μια σημαντική πηγή εισοδήματος αλλά και παρέχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε οι καλλιέργειες να είναι πιο αποδοτικές και λιγότερο επιβαρυντικές για το περιβάλλον. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε διέξοδο και προοπτική στην αγροτική παραγωγή, προχωρώντας σε εξαγωγές βύνης ελληνικού κριθαριού στο εξωτερικό, ενώ συμβάλλουμε στην απασχόληση και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων της ελληνικής Περιφέρειας.

Το 2022, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021 στη Βόρεια Εύβοια η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εκπόνησε και υλοποίησε ένα πολυδιάστατο πλάνο υποστήριξης της περιοχής. Στοχεύοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον συγχρηματοδοτήσαμε τη μελέτη του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία αποτέλεσε τη βάση της ανοικοδόμησης, ορίζοντας τους κανόνες (περιβαλλοντικούς, οικιστικούς, χρήσεις γης κ.ο.κ.) για την ανασυγκρότηση του συγκεκριμένου δήμου. Επιπλέον, επιδιώκοντας και την άμεση ανακούφιση των κατοίκων αποκαταστήσαμε χρόνια προβλήματα σε δύο σχολικά κτήρια της περιοχής δίνοντας τη δυνατότητα στις σχολικές κοινότητες να επιστρέψουν σε λειτουργικούς, ασφαλείς και ενεργειακά αποδοτικούς χώρους. Τέλος, υποστηρίξαμε την τουριστική προβολή της Βόρειας Εύβοιας μέσω στοχευμένων δημοσιευμάτων σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

C╠πa╠Α_u╠Ι.a╠ΙtO╠Ι┬ςa╠Βy╠Ι_e╠Β┬╝u╠Βn╠Δ├θ┬υa╠Β┬ς-e╠Αti╠Β┬μa╠Β┬ς e╠Αsu╠Βn╠ΔP┬υ (3)A
koinwnia new

 

Το 2023, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας πλατφόρμας θετικής κουλτούρας γύρω από την έννοια της κοινωνικής συμπερίληψης, αναλάβαμε την εγκατάσταση θαλάσσιων ραμπών (seatracs) σε 4 δημοφιλείς παραλίες της χώρας (Φλογητά του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική, Δημορηγόπουλου του Δήμου Πατρέων στην Αχαΐα, Λυγαριά του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη και Σουνίου του Δήμου Λαυρεωτικής στην Αττική). Στόχος της δράσης μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων με αναπηρία και η ισότιμη πρόσβασή τους στη θάλασσα, ως αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα.

Seatrac DT
Logo Center

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο